onsdag, juli 14, 2010

okay, hvilken pige er ikke glad for tasker! mig og Gözde er død over Alexander Wangs taske med nitter i bunden .. dude, ja jeg er måske lidt for sent ude med den annoncering men den er fed! + at de med garanti er blevet nævnt i tusindvis af andre blogs. to hell with it!... heldigvis er der noget der hedder knock-off.. shhhh don't tell! haha
 Her er den gudeskønne Hanna Beth med pragten.. god hun worker den! haha 
Jeg har forresten fødselsdag idag! så jeg er blevet lidt begavet idag. holdte en lille bitte fødselsdags middag for min mor og 2 storesøstre, min moster og min bestie Gözde! always a partycrasher - in a good way. hun sagde først hun ikke kom men dukkede så op som surprice! yaaaay! jeg fik min LANGTVENTEDE fjälräv taske i lilla med plads til bærbaren! - perfekt til skolestart igen til august! og shiit den var dyr!, så fik jeg penge af min moster - NICE! MAC palette og øjenskyggen Vanilla + Barry M neglelakken Mint Green af den anden bestie Iben! Make-up-freaken som med god grund kan kalde sig det for shit hun er nice til det! og så fik jeg et par sko + ekstra monetos af Gözde-pigen! super søde sandal-ish wedges fra H&M i en nude - så nice til sommerbrune ben (som jeg arbejder på *host*)

Imorgen skal jeg spise med de skøre hoveder Iben og Rikke .. b-day aftermath celebration (og min mor brokker sig over mit overforbrug af fremmedord i mine sætninger - med god grund!) Vi skal spise sammen og hygge! det skal nok blive naajs! og HEY , jeg har været en god pige for hold op et vejr vi fik idag efter et regnskyld! - det er ikke let at være en god pige i et helt ord.. *igen host* - det må være støvet.. nooooot! XD ej alt i alt har jeg haft en god fødselsdag! no doubt - calm and mellow ligesom jeg havde brug for. og dejligt at få et indlæg ud igen! det har været et behov der har ligget og lumret i de her varme dage!
But for now - ha det fresh .. og VARMT! WUUUJ xxx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar